YouTube Copyright School Questions And Answers – 100% Correct 2019

Check the best YouTube Copyright School Questions And Answers – 100% Working 2019. This latest YouTube Copyright School Questions And Answers are 100% correct except you select the wrong answers yourself.

Let’s get down on it below.

Question 1: Tts fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.?
Answer: False

Question 2: Giving credit to the creator in your videos description is enough to prevent copyright infringement from occurring.?
Answer: False

Question 3: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.?
Answer: True

Question 4: Copyright protects each of these individual rights. Fair use is a legal defense that applies in all countries.?
Answer: False

Question 5: Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not require the permission of the copyright holder.?
Answer: False

Question 6: If intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video just for fun, or cause trouble I could be found liable for any damages caused.?
Answer: True

Question 7: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.?
Answer: True

Question 8: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is without the permission of the copyright owner.?
Answer: All of The Above

Question 9: As long as you have modified the original content in some way such as in a remix it is always a fair use of copyrighted materiel and you cannot be subject to claim of copyright infringement.?
Answer: False

Question 10: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube you should upload it to your account and wait for the content ID system to block any unauthorized content.?
Answer: False

Question 11: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.?
Answer: False

Question 12: If you are found to be a repeat infringe, you could lose your YouTube account?
Answer: True

Question 13: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement?
Answer: False

Question 14: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okay’s to YouTube?
Answer: False

Question 15: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright?
Answer: False

Question 16: The Following items are NOT Protected by Copyright?
Answer: People

Question 17: It’s fine to use someone else’s content as long as if already appears on YouTube?
Answer: False

Question 18: As long as I have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube?
Answer: False

Question 19: Fair use is a legal defence that applies to all countries?
Answer: False

Question 20: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement?
Answer: False

Question 21: It is impossible for a remix or mashup to infringe copyright?
Answer: False

HERE ARE ANOTHER SET OF QUESTIONS AND ANSWERS.

Question 1: The following item(s) may be protected by copyright:
a) Videos
b) Photographs
c) Musical works
d) All of the above
Answer: All of the above

Question 2: Copyright protection is only given to major film, recording or television corporations who pay for the privilege.
a) False
b) True
Answer: False

Question 3: “Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
a) False
b) True
Answer: False

Question 4: You should ask YouTube for permission to use other creators (users)’ content from the site.
a) False
b) True
Answer: False

Question 5: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube.?
Answer: True

Question 6: If Someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may?
Answer: File a counter notification

Question 7: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I am just sharing it with my friends family and fans.?
Answer: False

Question 8: Copyright infringement is a serious offence and violation of the law may have significant consequences.?
Answer: True

Question 9: The following things are the copyrightable name, places, faces and spaces.?
Answer: False

Question 10: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video just for fun or the cause trouble I could be found liable for any damages caused.?
Answer: True