500+ YouTube Copyright School Questions And Answers 2019

Here are 500+ YouTube Copyright School Questions And Answers 2019. Best YouTube Copyright Taken Down Questions and Answers. All the answers provided are 100% correct so you have no problem because we have done all the work for you.

All you have to do is to take a look or read the questions carefully below selecting the answer. Here is one of the mistake some people usually do: When they are looking for an answer for question one then, they just select the number one answer from our article. Don’t do that.

First Group Of YouTube Copyright School Questions And Answers

Question 1: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube you should upload it to your account and wait for the content ID system to block any unauthorized content.?
Answer: False

Question 2: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.?
Answer: False

Question 3:  Giving credit to the creator in your videos description is enough to prevent copyright infringement from occurring?
Answer: False 

Question 4: As long as you have modified the original content in some way such as in a remix it is always a fair use of copyrighted materiel and you cannot be subject to claim of copyright infringement?
Answer: False

Question 5:  Copyright infringement occurs when a copyrighted work is without the permission of the copyright owner?
Answer: All of The Above

Question 6: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement?
Answer: True 

Question 7: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences?
Answer: True 

Question 8:  Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not require the permission of the copyright holder?
Answer: False

Question 9:  If intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video just for fun, or cause trouble I could be found liable for any damages caused?
Answer: True 

Question 10:  Copyright protects each of these individual rights. Fair use is a legal defense that applies in all countries?
Answer: False

Question 11:  It is impossible for a remix or mashup to infringe copyright?
Answer: False

Question 12:   Fair use is a legal defense that applies in all countries?Answer: False

Question 13:  As long as I have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube?
Answer: False

Question 14:  If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement?
Answer: False

Question 15:  Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else?
Answer: False

Question 16:   If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okay’s to YouTube?
Answer: False

Question 17:  If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright?
Answer: False

Question 18: The Following items are NOT Protected by Copyright?  
Answer: People

Question 19:   Its fine to use someone else’s content as long as if already appears on YouTube? 
Answer: False

Question 20:   If you are found to be a repeat infringe, you could lose your YouTube account?
Answer: True

Question 21:   If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement?
Answer: False

Here are 500+ YouTube Copyright School Questions And Answers 2019. Best YouTube Copyright Taken Down Questions and Answers. All the answers provided are

Second Group Of YouTube Copyright Questions And Answers

Questions 1: The following things are copyright able: names, places, faces and spaces.
Answers: False

Questions 2: The following item is protected by copyright:
Answers: Your original YouTube video

Questions 3: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 4: All uses of copyrighted content without permission of the owner are considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 5: If someone alleges that you have infringed their copyright, you will receive a notification:
Answers: Both A & B

Questions 6: If you misuse YouTube’s counter-notification process:
Answers: Your YouTube account will be terminated

Questions 7: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False

Questions 8: It’s possible for music to have more than one copyright owner.
Answers: True

Questions 9: If a video gets removed because of a copyright infringement notification, filing a counter-notification is the only possible way to restore the video.
Answers: False

Questions 10: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers: True

Questions 11: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True

Questions 12: Deleting a video that was removed for copyright will get rid of the associated copyright strike.
Answers: False

Questions 13: It is impossible for a remix or mash up to infringe copyright.
Answers: False

Questions 14: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 15: As long as I have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube.
Answers: False

Questions 16: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False

Questions 17: Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False

Questions 18: The following items are NOT protected by copyright:
Answers: People

Questions 19: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okays to upload to YouTube.
Answers: False

Questions 20: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 21: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.
Answers: False

Questions 22: If you are found to be a repeat infringer, you could lose your YouTube account.
Answers: True

Questions 23: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answers: False

Questions 24: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.
Answers: False

Questions 25: Copyright infringement can result in:
Answers: D

Questions 26: As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and you cannot be subject to claims of copyright infringement.
Answers: False

Questions 27: In order to determine whether specific copyrighted content is authorized to be used on YouTube, you should upload it to your account and wait for the Content ID system to block any unauthorized content.
Answers: False

Questions 28: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is _______ without the permission of the copyright owner:
Answers: All of the above

Questions 29: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers: True

Questions 30: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answers: True

Questions 31: Copyright protects each of these individual rights. ”Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
Answers: False

Questions 32: Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not require the permission of the copyright holder.
Answers: False

Questions 34: Giving credit to the creator in your video’s description is enough to prevent copyright infringement from occurring.
Answers: False

Questions 35: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True

Questions 36: Its fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answers: False

Questions 37: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answers: True

Questions 38: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answers: False

Questions 39: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answers: True

Questions 40: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube.
Answers: True

Questions 41: The following item(s) may be protected by copyright:
Answers: All of the above

Questions 42: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I’m just sharing it with my friends, family and fans.
Answers: False

Questions 43: If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may:
Answers: File a counter-notification

Questions 44: Copyright protection is only given to major film, television or recording corporations who pay for the privilege.
Answers: False

Questions 45: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answers: False

Question 46: If I intentionally file a false notice of alleged copyright infringement against a YouTube video (just for fun, or to cause trouble), I could be found liable for any damages caused.
Answer: True

Question 47: Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.
Answer: False

Question 48: Copyright infringement is a serious offense and violation of the law may have significant consequences.
Answer: True

Question 49: Creating 100% original new content for YouTube will help to protect you against claims of copyright infringement.
Answer: True

Question 50: “Fair use” is a legal defense that applies in all countries.
Answer: False

Question 51: If someone alleges that you have infringed their copyright and you are certain that this is not the case, you may:
Answer: File a counter-notification

Question 52: Copyright protection is only given to major film, television or recording corporations who pay for the privilege.
Answer: False

Question 53: As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and you cannot be subject to claims of copyright infringement.
Answer: False

Question 54: If someone alleges that you have infringed their copyright, you will receive a notification:
Answer: Both A & B

Question 55: If you misuse YouTube’s counter-notification process:
Answer: Your YouTube account will be terminated

Question 56: Content that was once allowed by a content owner may be subsequently removed from YouTube.
Answer: True

Question 57: The following item(s) may be protected by copyright:
Answer: All of the above

Question 58: It is okay to upload an entire cartoon episode without the authorization of the copyright owner as long as I’m just sharing it with my friends, family and fans.
Answer: False

Question 59: Copyright infringement occurs when a copyrighted work is ________ without the permission of the copyright owner:
Answer: All of the above

Question 61: It is impossible for a remix or mashup to infringe copyright.
Answer: False

Question 62: Giving credit to the creator in your video’s description is enough to pvent copyright infringement from occurring.
Answer: False

Question 63: It’s fine to use someone else’s content as long as it already appears on YouTube.
Answer: False

Question 64: All uses of copyrighted content without permission of the owner are considered copyright infringement.
Answer: False

Question 65: The following items are NOT protected by copyright:
Answer: People

Question 66: If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okay to upload to YouTube.
Answer: False

Question 67: If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.
Answer: False

Question 68: If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.
Answer: False

Question 69: If you are found to be a repeat infringer, you could lose your YouTube account.
Answer: True

Question 70: The following things are copyrightable: names, places, faces and spaces.
Answer: False

Question 71: Deleting a video that was removed for copyright will get rid of the associated copyright strike.
Answer: False

Question 72: If a video gets removed because of a copyright infringement notification, filing a counter-notification is the only possible way to restore the video.
Answer: False

Question 73: The following item is protected by copyright:
Answer: Your original YouTube video

Question 74: You should ask YouTube for permission to use other users’ content from the site.
Answer: True

Third Group: YouTube Copyright School Questions And Answers

If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.?
Answer:False.

As long as i have purchased the content in question, it is not possible for me to infringe copyright by uploading it to YouTube.?
Answer: False.

It’s fine to use someone else’s content as long as it it already appears on YouTube.?
Answer:False.

The Following items are NOT protected by copyright.?
Answer: B.

“Fiar Use” is a legal defense that applies in all counties.?
Answer:False.

If content is available on the Internet, it is in the public domain and therefore okay to upload to YouTube.?
Answer:False.

If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.?
Answer: False.

If the original creator of the copyrighted work has died, the work is no longer protected by copyright.?
Answer: False.

If you are found to be a repeat infringe, you could lose your YouTube Account.?
Answer: True.

If you claim fair use in the video description, your video can’t be considered copyright infringement.?
Answer: False.

Anyone can issue a copyright claim on behalf of someone else.?
Answer: False.

Copyright infringement can result in.?
Answer: D

As long as you have modified the original content in some way, such as in a remix, it is always a fair use of copyrighted material and cannot be subject to claims of copyright infringement.?
Answer: False.

Copyright infringement occurs when a copyrighted work is without the permission of the copyright owner.?
Answer: E.

Copyright protects each of these individual right. “Fair Use” is a legal defense that applies in all countries.?
Answer: False.

Uploading a video of myself recording my favorite cover song does not required the permission of the copyright holder.?
Answer: False.

Giving credit to the creator in your video’s description is enough to prevent copyright infringement from occurring.?